Támadás a civilek ellen: meghekkelték a CÖF honlapját

A békemenetek szervezéséről is ismert Civil Összefogás Fórum (CÖF) honlapján, a támogatók között olyan neveket találunk, mint Gipsz Jakab vagy Ferenc Gyurcsany. Az ezernyi név közt két, nyomdafestéket nem tűrő vezetéknevű Viktor is van, valószínűleg ezzel Orbán Viktorra akartak utalni az oldalt megtréfálók.
A CÖF honlapján még mindig elérhető az a lista, melyen a szervezet a támogatóit soroltatja fel. A meghekkelt oldalról egy norvég ügyek után érdeklődő olvasó tájékoztatta a VS.hu portált.

A listán több érdekes név található. Ilyen például Gipsz Jakabé, vagy Ferenc Gyurcsányé (ezzel utalva a volt miniszterelnökre). Az oldalt meghekkelők két Viktort is feltoltak a támogatók közé. Mindketten "szép" vezetéknévvel rendelkeznek, amit jobbnak láttunk nem közölni, mert nagyon sértő. A szemfüles olvasóknak pedig feltűnhet Segg Nyaló neve is a listában.

A CÖF-höz egy űrlap segítségével lehet csatlakozni, a támogatók nevei ezután megjelennek a honlapon. Az ilyen listákról csak utólag tudják eltávolítani a nem kívánatos tartalmakat.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.