Találkozott az ufókkal és rettegett tőlük a kormány migrációs szakértője

Hardcore ufóhívő és ufórettegő a kormánymédia legtöbbet szerepeltetett külföldi „migrációs szakértője", Georg Spöttle – számol be róla a 444.hu. A portál szerint a bevándorlásügyi orákulum maga beszélt a földönkívüliekkel átélt kalandjairól a német sajtónak.

„Még hetekig küzdöttem a félelmeimmel. Éjszakánként a szolgálati fegyveremmel ültem az ágyamon, felkészültem arra, hogy végső esetben öljek, ha a szürke lények újra feltűnnének nálam" - így nyilatkozott néhány éve a Journal für UFO-Forschungnak.

Az idei tusványosi fesztivál egyik meghívott sztárfellépője azóta már Magyarországon él: ahogyan a 444.hu beszámolt róla, jelenleg főállásban a pesti Zara Hotel biztonsági főnöke, tanít a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, az elmúlt évben pedig belakta a kormánybarát médiát köztévétől a TV2-ig, hogy a migráció veszélyeire figyelmeztessen. Szerinte a bevándorolók 99 százalékának semmi hajlandósága nincs a beilleszkedésre, egyedül az orbáni bevándorlási politika eredményes az unióban, Angela Merkel és kormánya pedig valósággal "levadássza azt, aki beszélni mer" az igazságról.

Hónapok óta államtitkárok - mint Pogácsás Tibor vagy Tuzson Bence - társaságában ad elő a bevándorlás sötét oldaláról, politikusok hallgatják tanácsait, és tízezrek isszák szavait a Facebookon – írja a hírportál. A tusnádfürdői fesztiválon a Migráció Európában c. panelbeszélgetésben Bakondi Györggyel, a miniszterelnöki belbiztonsági tanácsadójával közösen érvelt a migráció ellen.

Mielőtt Magyarországon karriert csinált, meggyőződéses ufóhívőként szerepelt a német médiában. Saját bevallása szerint többször találkozott az idegen lényekkel. Berlini otthonában álmában egy homoktengeren vágott keresztül, amikor egy rossz lépés után megcsúszott, és felsértette a lábát. A sokktól felriadt, és kibotorkált a fürdőszobába, hogy megmossa arcát, ott viszont egy azonosíthatatlan, 7-10 centi hosszú sebet talált a combján. Hiába kereste az ágyában a sérülést okozó tárgyat, semmit nem talált. Gyanakodni csak néhány nappal később kezdett, amikor újra álomba szenderült, álmában pedig egy homályos alakú orvos injekciót fecskendezett csupasz lábába. Ébredés után a mosdóhoz csoszogott, és elképedve látta, hogy a tűnyom friss helye ott éktelenkedik a combján. Egy későbbi alkalommal a lények kiemelték őt az ágyból, és különféle kísérleteket végeztek rajta.

A 444.hu megkérdezte őt, fenntartja-e korábbi nyilatkozatait, és lát-e összefüggést a földönkívüliek illetve a mostani bevándorlási krízis között. Spöttle azt válaszolta, hogy nem szeretne már ebben a témában nyilatkozni, de azért néhány ponton kommentálta a kérdéseket. "Visszatekintve a kb. 20-25 évvel ezelőtti érdeklődésemre, meg azóta olvasott könyvekre és cikkekben a témában, soha semmilyen formában nem merült az fel, ha esetleg léteznek más civilizációk, akik látogathatják a földet, beleszóltak volna politikai folyamatokba, vagy társadalmi változásokba."

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.