Szűkszavú rendőrség: nem késelés a három lány halálának oka

Elkészült az orvosszakértői vélemény hétfőn a hétvégi budapesti diszkótragédia ügyében; ebben megállapították, hogy pontosan mi okozta a három lány halálát, de a jelentés részleteit a rendőrség egyelőre nem hozza nyilvánosságra.

Timár Zoltán, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodájának vezetője az MTI megkeresésére azt mondta: a dokumentumban az áll, hogy a halál oka nem hozható összefüggésbe késeléssel vagy szúrt sebbel. Ennél több részletet a rendőrség egyelőre - felhatalmazás hiányában - nem hoz nyilvánosságra - közölte.

A budapesti, terézvárosi West Balkán szórakozóhelyen szombat éjszaka a diszkóból kiáramló tömegben három fiatal lány vesztette életét. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány közlése szerint fulladás okozta. A történtek miatt a rendőrség öt embert vett őrizetbe és kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat.

A mentősök már nem tudtak segíteni
Budapest, 2011. január 16. Mentők dolgoznak a főváros egyik Nyugati téri szórakozóhelyének bejáratánál, ahol eddig tisztázatlan körülmények között három fiatal lány vesztette életét. A környéket a rendőrség lezárta. A téren várakozó fiataloktól az M
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.