Szombat este kinyit a debreceni söröző

Ismét megnyitják a nagyközönségnek szombat este azt a debreceni belvárosi sörözőt, ahol csütörtök éjjel elfogták a roma-gyilkosságok gyanúsítottjait - közölte Barabás Zoltán, a vendéglátó helyet üzemeltető vállalkozó az MTI-vel.

Tájékoztatása szerint munkatársai végig a helyszínen voltak a péntek délután befejezett helyszíni szemle idején, ezért most pihennek, utána takarítanak, és este 6-7 óra között nyitják meg a Perényi 1. sörözőt és a fölötte lévő Karaoke bárt.

A rendőrségi akció során két biztonsági őrt - a debreceni K. Istvánt és testvérét - a Perényi 1.-ből, két másik, hajdú-bihari illetőségű biztonsági őrt a Karaoke bárból vitték el, egy személyt pedig barátnője közeli, Bethlen utcai lakásából - tudta meg az MTI.

Barabás Zoltán elmondta: a biztonsági őrök alkalmi munkavállalói könyvvel, hétvégéken dolgoztak a vendéglátóhelyeken, amikor azok hajnalig vannak nyitva. Barabás szerint mindkét egység "nyugodt helynek" számít, soha semmilyen rendbontás nem volt náluk, ez egyfajta biztonságot is adhatott az ott dolgozóknak.

Maguk a biztonsági őrök - akikkel Barabás Zoltán elmondása szerint csak akkor találkozott, amikor néha benézett, hogy rendben mennek-e a dolgok - tisztességesen dolgoztak, panasz nem volt rájuk, a vendégek jól ismerték őket, adott esetben bizalommal fordultak hozzájuk.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.