Szollár jelest adna a szociális tárcának

A kormányszóvivő szerint jót vagy jelest érdemel a szociális minisztérium az elmúlt időszakban végzett tevékenységéért, hiszen nagyon jelentős, fontos jogszabályokat hozott, és ennek köszönhető az, hogy "a válság itt van, de a társadalom nem esett szét".

Szollár Domokos szerdán Budapesten sajtótájékoztatón kérdésre válaszolva arra reagált, hogy a Szociális Ellátók és Szociális Ellátottak Egyesülete és a Szociális Szakmai Közösség szerint elégtelen tevékenységet nyújtott a Szociális és Munkaügyi Minisztérium az elmúlt nyolc évben.

A kormányszóvivő közölte: még nincs vége a kormányzati ciklusnak, meg kell várni, amíg a kormány befejezi munkáját. A szóvivő az elmúlt egy évet értékelve hangsúlyozta: a gazdasági válság idején is sikerült egybetartani "a társadalom szövetét", a szociális minisztérium és intézményei határozott intézkedéseket tettek a foglalkoztatás növekedése érdekében. Példaként a kríziskezelő programot és a méltányossági nyugdíjemelést említette.

Szollár Domokos válságkezelésből jót vagy jelest adna a szaktárcának, hiszen nagyon jelentős, fontos jogszabályokat hozott, és ennek köszönhető az, hogy "a válság itt van, de a társadalom nem esett szét".

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.