Szilvásy Görgy: Rogán Antal kérjen bocsánatot!

Rogán Antal kérjen bocsánatot a Portik-ügyben tett valótlan állításaiért - mondta az MTI-nek szerdán Szilvásy György, a Gyurcsány-kormány volt titokminisztere a fideszes frakcióvezető egy korábbi nyilatkozatára reagálva.

Rogán Antal kedden az MTI-nek azt mondta, nem ő találkozgatott rendszeresen Portik Tamással, hanem Gyurcsány Ferenc volt titokminisztere, Szilvásy György. A kormánypárti politikus arra reagált, hogy Portik Tamás az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt folyó büntetőper aznapi tárgyalásán arról beszélt: Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hazudik, amikor azt állítja, hogy nem ismerik egymást.

Szilvásy György az MTI-nek szerdán azt mondta: soha nem találkozott Portikkal és nem adott megbízást sem neki, sem bárki másnak fideszes politikusok lejáratására. Ezzel kapcsolatban már több becsületsértési pert is jogerősen megnyert - tette hozzá.
A volt titokminiszter szerint a jelenlegi kormánypárti politikusok állításai csak arra szolgálhatnak, hogy "saját kétes ügyeikről" megpróbálják elterelni a közvélemény figyelmét.

Szilvásy György elmondta: "a frakcióvezető valótlan állításai" miatt ismét kénytelen lesz bíróság előtt elégtételt venni, bár személy szerint azt tartaná a legjobb megoldásnak, ha a kormánypárti politikusok visszavonnák valótlan állításaikat. A politikai korrektség legalábbis ezt kívánná meg - fűzte hozzá.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.