Szijjártónak még mindig nehéz, de pont jól jön a rezsicsökkentés

Télen 150 és 200 ezer forint között lehet, de ha a medencét is fűtik és a szaunákat is használják, akár az 500 ezer forintot is elérheti a rezsi a külgazdasági és külügyminiszter új otthonában.

A Borsnak egy ingatlanszakértő számolta ki, hogy egy hétméteres belmagasságú, hasonló alapterületű háznál mekkorák lehetnek a fűtési költségek. A cikkből az is kiderül, hogy a külgazdasági és külügyminiszter egy nyílászárókkal foglalkozó, csődbe ment vállalkozótól vette meg a dunakeszi ingatlant.

Futja. Szijjártó tavalyelőtt egy lapunknak adott interjú közben
Futja. Szijjártó tavalyelőtt egy lapunknak adott interjú közben
Kurucz Árpád / Népszabadság

Hogy pontosan miből, azt Szijjártó is nehezen tudja felidézni. A fideszes politikus először azt mondta, a 167 millió forintért vásárolt ház árából nyolcvanmilliót a saját, tízet a felesége megtakarításaiból fizettek, 33 milliót az ő, 10 milliót a felesége szülei adtak ajándékként, 34 millió forintot pedig kölcsönbe kapott a szüleitől. Később azonban változtatott, azt állítva, saját pénzéből 68 milliót költött a házvásárlásra, szüleitől pedig 34 milliót kapott ajándékba, 45 milliót kölcsönbe. Így 11 millió megtakarítása maradt, amelyből fel is tudják újítani az ingatlant.

A ház 750 négyzetméteres, két szauna, medence, három fürdőszoba, hét szoba van benne. Két új fürdőt most építenek a munkások.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.