Szijjártó Péter súlyos sérülése

A Fidelitas Kongresszus pénteki napján rendezett Miskolci-Vénusz - Fidelitas Elnökség kispályás labdarúgó mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Szijjártó Péter, a Fidelitas elnöke. Az orvosok az első vizsgálatok alapján részleges combizom-szakadást állapítottak meg.

Pedig jól indult minden, közli lelkes hangulatban a Fidelitas, csodálatos idő, rengeteg néző, kiváló hangulat fogadta a Miskolci Vénusz NB1-es lánycsapat és a Fidelitas Elnökség tagjait. A mérkőzés eleje kölcsönös tapogatózással telt, egyik csapat sem erőltette játékát a másikra.

Az első helyzet a politikusok előtt adódott; kimaradt. És ahogy ez ilyenkor lenni szokott, az ellenfél egy villámgyors akció végén megszerezte a vezetést. A második találatra sem kellett sokat várni (0:2), Zsiga Marcell hozta vissza a reményeket egy remek átlövéssel (1:2). A mérkőzés 20. percében viszont már 1:3 állt az eredményjelzőn a miskolci leányok javára.

A baj ekkor következett be, írja a fidelitas.hu. Szijjártó Péter egy hosszú átadást próbált elérni, amikor letapadt a jobb lába. Összeesett, majd néhány csapattárs segítségével levitték a pályáról. Azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, részleges combizom-szakadást szenvedett Szijjártóra egy hét kényszerpihenő vár otthonában, amit öthetes rehabilitáció követ.

A mérkőzést egyébként 7:4-re a Fidelitas Elnökség nyerte. A győzelmet a játékosok a csapatkapitánynak ajánlották fel.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.