Szigetvári ülhet Bajnai helyére?

Kilencven százalék, hogy Szigetvári Viktor ülhet be Bajnai Gordon helyére a parlamentbe az atv.hu információja szerint. Úgy tudják, felmerült még Szelényi Zsuzsanna is, ám ő állítólag inkább az EP-be menne.

Bajnai Gordon még szerdán az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt arról, hogy ő lesz az Együtt-PM európai parlamenti választási kampányának egyik vezető arca, azonban országgyűlési mandátumáról lemond, Brüsszelbe nem akar menni, és főpolgármesteri ambíciója sincs.

Az atv.hu forrásai szerint az Országgyűlésben Bajnai listás helyét Szelényi Zsuzsanna vagy Szigetvári Viktor veheti át. Mindketten a Haza és Haladáshoz tartoznak, márpedig Bajnai azt nyilatkozta, hogy egy, a Haza és Haladáshoz köthető személyt szeretne maga helyett tudni a parlamentben. Szelényi a személye körüli találgatásokat nem kívánta kommentálni az atv.hu-nak.

Az EP-listán Bajnai Gordon után Jávor Benedek, Krasztev Péter és – erős kérdőjellel – Dorosz Dávid lesz a sorrend, „de semmi sem végleges". Az is lehet, hogy a harmadik-negyedik hely táján ismert művészek tűnnek fel, akik azonban nem utaznak ki Brüsszelbe, csak húzónevek lennének.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.