Szigetvári újítana

Az Együtt-PM ügyvezető társelnöke tisztességes eredményre számít az önkormányzati választáson, és bízik abban, hogy ez a vasárnap az ellenzék megerősödésének első napja lesz. Szigetvári Viktor erről azt követően beszélt, hogy vasárnap Budapesten, egy XII. kerületi szavazóhelyiségben leadta voksát.
A politikus hangsúlyozta, az Együtt másfél éve jött létre, ezért az a céljuk, hogy a lehető legtöbb önkormányzatban ott legyenek és polgármestert is adjanak.

Szigetvári külön megemlékezett a szombat este közlekedési balesetben elhunyt Váradi Andrásról, alcsútdobozi polgármesterjelöltjükről. Kiemelte, hogy saját halottjuknak tekintik, és támogatják a családját, később gyűjtést is szerveznek.

Szigetváry Zsolt / MTI

Kijelentette, hogy a választás előtt a Párbeszéd Magyarországért párttal, a Szolidaritás Mozgalommal és ezernyi aktivistájukkal egy szusszanás után tovább folytatják az ellenzék megújítását.

Arra a kérdésre, hogy többen, például a zuglói Fidesz is az ellenzéket vádolta a kampány hangnemének eldurvulásával, azt felelte, a XIV. kerületben éppen egy „a Fideszhez kötődő civil szervezet" vádolta hazug kampánnyal polgármesterjelöltjüket, Karácsony Gergelyt. Karácsony Gergely tisztességes kampányt folytatott, ebben az ügyben "a Fidesznek, a Habony-műveknek van elszámolnivalója" - jelentette ki. Hozzátette, amerre járt az országban, az ellenzéki politikusok tisztességes kampányt folytattak.

Arra is kitért, hogy eközben vasárnap is értesültek jogsértésről, mert az V. kerületben a hivatalos szavazóköri tagok kezdték el leszedni Juhász Péter polgármesterjelölt plakátjait a szavazókörök környékéről. Hangsúlyozta, hogy az éjfél előtt kihelyezett plakátokat mindenütt ott kellett volna hagyni.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.