Széles Gábor gyengén bírja a kérdéseket

Kidobatta az Index stábját egy sajtónyilvános fórumról Széles Gábor. A máskülönben lap- és televíziótulajdonos vállalkozónak nem tetszett, hogy az újságírók másról kérdezték, mint amiről beszélni akart.

Zalaszentgróton tartott szerdán nyilvános fórumot Széles Gábor, az ott létesült golfközponttal kapcsolatosan. A Magyar Hírlap tulajdonosának azonban mélyre mentek az újságírói kérdések, amikor az Index a fél évvel ezelőttre ígért, titokzatos energiacellákról faggatta.

A portál munkatársai ugyanis a fórum előtt kérdezték Szélest, aki felháborodásában a pár perces interjút is letiltotta - ezt az Index nyilvánosságra hozta -, faképnél hagyta az Index munkatársait, sajtófőnöke útján pedig azt üzente, a fórumon a stáb csak akkor forgathat, ha utána bemutatják a felvételeket.

Mivel az újságírók jelezték, hogy erre nem hajlandóak, kitiltották őket a lakossági fórumról.

Az Index által nyilvánosságra hozott interjúban egyébként azt mondja Széles Gábor, hogy bár tavaszra ígérte az energiacellát, a "nyugati partnerek" miatt csúszik a terv megvalósítása, bár erről titoktartási kötelezettsége miatt nem árulhat el részleteket. Egyébként ő maga most amúgy is mással foglalkozik, mert nagyon sok más projektje is van.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.