Szekeres Imre nem indul a tisztújításon

Az MSZP jelölőbizottsága szombaton kezdte meg a több mint ötven jelölt meghallgatását, akik az elnökségbe és a különböző posztokra kaptak jelöléséket.

Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese a nagy számú jelölés ellenére nem indul a tisztújításon. A szocialista politikus erről azután tájékoztatta az MTI-t, hogy döntését szombaton a párt jelölőbizottságával is közölte. Elmondta: azt tartotta helyesnek, hogy mielőtt a döntést meghozza és bejelenti, konzultáljon a Szolnok megyei pártértekezlettel - ez pénteken megtörtént -, majd elmenjen a jelölőbizottsági meghallgatására is.

Szekeres Imre
Szekeres Imre

Ez a magas számú jelölés arra is ösztönzött, hogy foglaljam össze, szerintem milyen feladatokat kell elvégezni, függetlenül attól, hogy kik és milyen pozícióban vannak - jelentette ki, hozzátéve: azt az anyagot átadta jelölőbizottságnak. Mint mondta: a testületnek jelezte, azt tartja jónak a jelenlegi helyzetben, hogy a párt szervezését olyanok végezzék, akiknek csak ez a feladatuk. Nekem meg az a feladatom, hogy támogassam őket - hangsúlyozta.

Az MSZP jelölőbizottsága szombaton kezdte meg a több mint ötven jelölt meghallgatását, akik az elnökségbe és a különböző posztokra kaptak jelöléséket. Jelöltté az válik, akit a jelölőbizottság egyharmada támogat. A párt új vezetését július 10-én választja meg az MSZP tisztújító kongresszusa.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.