Tüntetőknek gyűjtenek Bálint-napon

Nem kötelező érzelgős-szirupos programot választani a szombati Bálint napon. A Stúdió Galériában például egész napos jótékonysági vásárt rendeznek. A bevétel fele-fele arányban segíti a Szabadság téri demonstrációk szervezését és a Szociális Csomagküldő Mozgalmat.

"Várunk mindenféle jó állapotban levő használati tárgyat, eszközt, ruhát, könyvet, holmit, egyebet, amire valahol már nincs szükség, mások számára viszont még nagyon is hasznos lehet" – olvasható a megszállási emlékmű elleni demonstrációk egyik szervezője, a Szabadság Színpad csoport felhívásában.

A jótékonysági vásárnak a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület ad otthont a Rottenbiller utca 35.-ben lévő Stúdió Galériában. Az este hétig tartó rendezvény február 14-én, szombaton délelőtt 11 órakor kezdődik. A felajánlott tárgyak már reggel kilenctől átadhatók a helyszínen – vagy akár előző nap, pénteken délután öt és hat óra között a Szabadság téren.

A vásár ideje alatt a Szabadság Színpad „kipróbált séfjei" gondoskodnak a vendéglátásról, de a szervezők szívesen fogadnak további kulináris felajánlásokat is. Egész nap szól majd a zene, közben képeket vetítve idézik fel, mi történt a több mint háromszáz napja zajló demonstrációk során a Szabadság téren.

A gazdát cserélő tárgyakért kapott bevétel felét a Szabadság Színpad technikai fejlesztésére fordítják, a másik felét a SZOCSOMA, azaz a tartós szegénységben élők támogatására létrejött Szociális Csomagküldő Mozgalom számára ajánlják fel.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.