A botrányos tévévita után is folytatták a sárdobálást

Szombaton is folytatódott az a méltatlan vita, amely még péntek este az ATV műsorában bontakozott ki Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke és Szigeti Viktor, az Együtt elnöke között.

Bár a műsorba a betelepítési kvótával kapcsolatos vitára hívták meg az érintetteket, mígnem a műsor vége felé Németh Szilárd azt mondta: „ők bármit be fognak vetni azért, hogy negligálják a magyar népszavazást, és bevetik majd az előretolt hazai politikusaikat és az előretolt hazai gazdasági érdekeltségeket”, mire Szigetvári Viktor közbevágott, hogy ugye Németh a zsidókra gondol. A fideszes politikus ezt kikérte magának, közölte, hogy nem hajlandó együtt ülni egy ilyen emberrel, majd távozott a stúdióból.

Azt hihetnénk, ezzel vége, de nem, mert Szigetvári Viktor a közösségi médiában folytatta a vitát. Facebook-oldalán még pénteken az alábbi bejegyzést adta közre: „Németh Szilárd mai vitánkban képtelen volt megvédeni a kormány kvótás népszavazását és a Fidesz nyílt, értelmetlen, Európa-ellenes gyűlöletpolitikáját. Megint csak összevissza beszélt nem létező veszélyekről és terrorfenyegetésről, idegen érdekekről és külső erőkről. Amikor pedig burkolt zsidózásával szembesítettem, másodpercekig csak magyarázkodott, majd egyszerűen felállt, és kirohant. A hazudozás megy csak, de ha az igazsággal szembesítjük őket, elmenekülnek. Az Együtt majd lefordítja magyarra Orbánék gyáva és gonosz nyelvezetét. Hogy amikor sorosoznak meg idegen ügynököznek, akkor zsidóznak. Hogy amikor úgymond nemzeti tőkésosztályt építenek, akkor közpénzt lopnak. Ők félrebeszélnek, mi magyarul. Hogy mindenki értse, mi folyik itt. A Fidesz csak az erőből ért. Ezért kell vállalni a vitákat, mert csak így lehet az ellenzéki győzelemért tenni” – írta Szigetvári.

A 444 hírportál a bejegyzés nyomán megkereste Németh Szilárdot, aki minderre azt válaszolta: „Elfogadhatatlannak tartjuk, és a leghatározottabban tiltakozunk az ellen, hogy bárki a kényszer-betelepítés elleni népszavazást kihasználva, primitív haszonszerzés céljából antiszemita indulatokat gerjesszen. Indulatkeltés helyett az érvek és ellenérvek ütköztetése vezethet konstruktív vitához. Szigetvári Viktor Brüsszel kérésére támadja a népszavazást, mert meg akarja akadályozni, hogy Brüsszel helyett a magyar emberek dönthessenek arról, hogy kikkel akarnak együtt élni. Szigetvári Viktor bevándorláspárti, végre akarja hajtani a kényszer-betelepítést, ha rajta múlna, egész Magyarország tele lenne bevándorlókkal.”

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.