Stadionavató: az RTL kívül rekedt

„Közpénzből épült, nem tudjuk megmutatni" - ezzel a címmel adott hírt az RTL Klub esti hírműsora a Fradi-stadion avatóünnepségről. A csatorna már pénteken bejelentkezett a Ferencváros sajtóosztályán, de arra hivatkozva, hogy „nincs elég hely", elutasították a stáb akkreditációs kérelmét. A megnyitó előtti híradóban az RTL a stadion mellett forgat, az élőben bejelentkező riporter elmondta a nézőknek, hogy a 22 500 fő befogadására alkalmas stadionba éppen az RTL stábjának nem jutott hely.

A Comment:com nevű szakmai blog így kommentálta a Ferencváros elutasítását: „Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem nyalogatták." Mint ismert, a Fradi elnöke, Kubatov Gábor, a Fidesz elnökségi tagja is.

Az ünnepség előtt a stadion mellől bejelentkező újságíró elmondta a nézőknek, hogy a 13,5 milliárd forint közpénzből épült stadiont és Orbán Viktor miniszterelnök illetve Kubatov Gábor megnyitó beszédét nem tudják megmutatni az RTL nézőinek, annak ellenére sem, hogy az RTL nézőinek adóforintjait is felhasználták a stadion felépítéséhez. Ezután részletesen elmondta, milyen programokat nem láthatnak a nézők. A tudósításból az is kiderült, a legolcsóbb állójegy 6900 forint és a legdrágább VIP-jegy 90 ezer forint.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.