Sólyom László elhalasztja Balaton-felvidéki útját

A köztársaság elnök a belpolitikai helyzet miatt lemondta a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkba tervezett látogatását. A rákos betegek otthonába viszont elmegy.

Az államfő „a belpolitikai helyzetre tekintettel" elhalasztja a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkba tervezett látogatását, de vasárnap felkeresi Bakonyszücsön a Daganatos Betegek Rehabilitációs és Lelki Otthonát. Sólyom László vasárnap és jövő kedd között látogatott volna a nemzeti parkba. Útja a 2007 januárjában kezdődött, Értékőrző Tájak és Emberek Magyarországon elnevezésű országjáró sorozatának hetedik állomása lett volna.

Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője csütörtökön még azt mondta: a mostani túra egyik meghatározó témája az, hogyan hat a gazdasági válság a munkaerőpiacra a zalai térségben. 

Az elnök eddig ellátogatott a Körös-Maros Nemzeti Parkba, a Fertő-Hansági és Őrségi Nemzeti Parkba, az Aggteleki Nemzeti Parkba, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkba, a Duna-Dráva Nemzeti Parkba és a Hortobágyi Nemzeti Parkba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.