Simó György: Nem vagyok MDF-jelölt

Soha, semmilyen formában, semmilyen politikai erő, így értelemszerűen az MDF sem keresett meg együttműködési ajánlattal - közölte Simó György a személyét is érintő értesülésre reagálva. Jelenleg nincs politikai ambíciója.

Az MTI-nek kedden szabad demokrata és MDF-es források megerősítették: az MDF fővárosi listáján legalább két, míg az országoson minimum három helyet kaphatnának az SZDSZ jelöltjei. Több név is felvetődött a tárgyalásokon, de a nyilatkozók szerint a fővárosi listavezetői posztra a T-Online volt vezérigazgatója, a Magyar Telekom egykori, új üzleti területekért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese, Simó György a legesélyesebb.

Ezzel kapcsolatban Simó György úgy nyilatkozott: "soha, semmilyen formában, semmilyen politikai erő, így értelemszerűen az MDF sem keresett meg együttműködési ajánlattal". A cikkben foglaltakról csupán azok internetes közlése után szerzett tudomást. Úgy fogalmazott: "infantilis gyakorlatnak tartom, hogy magukat komolynak tartó pártok úgy állítsák össze a jelöltlistáikat, hogy a sajtóban tesztelgessenek neveket, az érintettek tudta, a velük való előzetes konzultáció nélkül".

Arra a kérdésre Simó György leszögezte: most semmiképpen nincs politikai ambíciója. Jelenleg saját cégét vezeti.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.