Simicskó István: „Legfontosabb a magyar emberek biztonsága”

„Legfontosabb a magyar emberek biztonsága” – ennyit mondott a Népszabadságnak a menekültügy kapcsán Simicskó István, aki megtisztelőnek érzi, hogy ma délután felkérte a miniszterelnök honvédelmi miniszternek, miután Hende Csaba lemondott.
Nagy megtiszteltetésnek és nagy feladatnak érzi Simicskó István, hogy Orbán Viktor ma délután felkérte honvédelmi miniszternek. A politikus, aki sportért felelős államtitkár volt eddig a Balog Zoltán által vezetett emberi erőforrás minisztériumban, a Népszabadságnak nyilatkozva elmondta: ma, a felkérésekor értesült a miniszteri személycseréről. Simicskó István már volt honvédelmi államtitkár, a hadtudományok doktora, a szakdolgozatát pedig a válsághelyzetek kezeléséről írta.

Arra, hogy mi a véleménye a migrációs válság okozta krízishelyzet kezeléséről, illetve a határzárról, munkatársunknak úgy válaszolt: a magyar emberek biztonsága a legfontosabb számára, másrészt a parlamenti döntéseknek és a kormány által meghatározott felelősségvállalásnak kell, hogy eleget tegyen, mint honvédelmi miniszter.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.