Simicska most beszélni is alig tudott

Testőrök nélkül, teljesen egyedül ment el Simicska Lajos egy budai luxus-magánklinikára, ahol komoly szájsebészeti beavatkozást végeztek el rajta.
A Blikk munkatársa futott össze a milliárdos vállalkozóval, aki kissé meggyötörten lépett ki a rendelő ajtaján, ahol „aranyárban mérik a porcelánkoronát". Sem ismerős, sem testőr nem volt vele, holott korábban még attól tartott, az Orbán-ellenes nyilatkozatai miatt baj érheti.

Amikor a Blikk munkatársa megszólította, és az egészségi állapota felől érdeklődött, meglepődött, és kissé kényszeredett mosollyal nyújtott kezet.

– Kérem, most ne zavarjon, a legrosszabbkor találkoztunk, pocsék állapotban vagyok. Nem, nincs az egészségemmel semmi baj, hál' istennek, de nézzen rám, alig tudok beszélni. Magam sem gondoltam volna, négy órát ültem a fogorvosnál, egy komoly szájsebészeti beavatkozáson vagyok túl – mondta előzékenyen, de láthatóan nehezére esett a beszéd.

Bár Simicska néhány fotót megengedett, most nyoma sem volt annak az energiának, amely az elmúlt hetekben jellemezte. Így azt sem tudták megkérdezni tőle, készül-e újabb frontot nyitni kormánypárti politikusokkal, esetleg magával a kormányfővel. „Sűrű sajnálkozás közepette beült 30 milliós Jaguarjába, és komótosan kifordult az utcára" – írta a Blikk.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.