Best of Simicska, ahogyan még soha nem volt

Nagy péntek volt ez. Csokorba szedtük a legjobbakat.
Népszava

„Totálissá válhat a médiaháború, ha a kormány valóban bevezeti az RTL-lel való békülés jegyében az ötszázalékos reklámadót."

Origo

„Amíg én vagyok, minden van, folytatom a háborút, és mindenkit kibaszok."

Index

„Kurvára meglepetésként ért, ezért ha megbocsát, akkor most leteszem, és megpróbálom kideríteni, hogy mi történt." (...) „Tájékozódtam, most bemegyek a szerkesztőségbe, és mindenkit kibaszok." (...) „Higgye el, többször voltam már ilyen helyzetben, és mindig megoldottam. Kirúgok minden orbánistát, aztán kinevezem a helyükre az én embereimet, akiket nem lehet megfélemlíteni meg lefizetni. Még egyszer mondom, mindenhol az én embereim fognak ülni." (...) „Nagyon jól tudom, miről van szó. Orbán egy geci." (...) „Mondom, le is írhatja, Orbán egy geci." (...) „Dehogy beszéltem (a miniszterelnökkel - a szerk). Nem beszélünk már tavaly április óta. Szarok rá, hogy mit gondol. Még egyszer mondom, most bemegyek, kinevezem az én embereimet. És a lap továbbra is meg fog jelenni."

Népszabadság

„Bemegyek és kivágok mindenkit."

Fotó: Teknős Miklós / Népszabadság

Pesti Srácok

„Hátba támadtak!"

ATV

„Árulásnak tartom, és mellbe vágott."

Hír24

„Orbán Viktor áll a hátbatámadás mögött... Az Orbán Viktor is geci. Az is geci. Azt is leírhatja." (...) „A háború az olyan, hogy vagy ez esik el, vagy az. A tököm tudja. Majd a végén valaki elhullik, nem?" (...) „Kinyírnak, lelőnek, elüt egy autó." (...) „Engem is le lehet lőni. Na, ezt hozza le nyugodtan, a viszont látásra, de mennem kell, mert nincsen főszerkesztőm. Hirtelen most sok embert kell kineveznem." (...) „Mennem kell, vár a kocsi, egy csomó ember vár, ki kell neveznem egy csomó embert, mert holnaptól a Nemzetnek, Hír tévének és mindennek működnie kell. Tudja? És dolgom van. Ne haragudjon. És lehozhatja: mindenki geci, mindenkit nyugodtan ki lehet rúgni, merénylet, izé, nyugodtan hozza le, csókoltatom, viszhallás."

Átlatszó

„Elmegyek pihenni. Én most mindent elintézek, utána elmegyek szánkózni." (...) Az Orbán-kormánynak vannak olyan törekvései, hogy gyakorlatilag fel akarja számolni a független médiát, de ennek természetesen a mi médiánk ellent fog állni. S kurvára le fogja szarni, hogy az Orbán mit akar." (...) Minden megoldok ma, holnap lesz Nemzet, Hír TV, minden lesz, ne aggódjanak."

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.