Sikeres volt az újbudai könyvhét

Több ezren látogattak el a VII. Újbudai Ünnepi Könyvhétre, melyet a XI. kerület immár hetedik alkalommal rendezett meg. Idén Kolos Réka, Móricz Zsigmond unokája is dedikálta Móricz Zsigmonddal Budapesten című könyvét.

A XI. kerület június 3-6. között immár hetedik alkalommal rendezte meg az Újbudai Ünnepi Könyvhetet, melynek minden évben több ezer látogatója van. A hagyományosan magyar kortárs írók seregszemléjét több ismert könyv szerzője személyesen is felkereste. Az idei könyvhéten, szombaton Kolos Réka, Móricz Zsigmond unokája dedikálta Móricz Zsigmonddal Budapesten című könyvét, Molnár Gyula, Újbuda polgármestere köszöntője után.

A kerület könyvheti rendezvényét számos, irodalommal kapcsolatos gyermekprogram és népszerű együttesek koncertje színesítette a helyszínen felállított színpadon és a könyves pavilonoknál. A csütörtöki nyitónapon fellépet a Benkó Dixiland Band, pénteken a Chameleon Big Band, szombaton pedig a Budapest Jazz Orchestra adott koncertet. Rajtuk kívül számos együttes, kulturális és civil közösség is fellépet, illetve bemutatkozott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.