Selmeczi Gabriella békés nemzeti ünnepre számít

A Fidesz arra számít, hogy az idei március 15-i nemzeti ünnep programjai békés, családi rendezvények lesznek - mondta Selmeczi Gabriella.

A Fidesz szóvivője emlékeztetett, hogy a díszünnepség péntek délelőtt Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeum előtt lesz, ahol Áder János köztársasági elnök és Tarlós István főpolgármester mond majd beszédet.

A nemzeti ünnep korábban meghirdetett programja szerint a főpolgármester mellett Orbán Viktor miniszterelnök tartott volna ünnepi szónoklatot a Múzeumkertben március 15-én. A kormányfő azonban Brüsszelben lesz - ahová már csütörtökön megérkezett -, az Európai Unió állam- és kormányfőinek kétnapos tárgyalásán, amely nagyon fontos csúcstalálkozó, Orbán Viktor "ott fogja képviselni a nemzet érdekeit" - közölte a szóvivő.

A Fidesz arra számít, hogy az idei március 15-e programjai békés, családi rendezvények lesznek - mondta Selmeczi Gabriella, hozzátéve, hogy míg 2010 előtt kordonokkal vették körbe azokat az épületeket és helyeket, ahová az ünneplők el szerettek volna látogatni, addig azóta békében, kordonok nélkül telnek a nemzeti ünnepek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.