Schmuck nem lép vissza

Schmuck Andor, a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) főpolgármester-jelöltje nem lép vissza senki javára. A politikus adott nyilatkozatában cáfolta az erről szóló alaptalan híreszteléseket.

Schmuck Andor azt mondta, számtalan jelzést kaptak arról, hogy más pártok ajánlószelvény-gyűjtő aktivistái arra hivatkozva kérik el nyugdíjas szimpatizánsaiktól a cédulákat, hogy ő "úgyis visszalép" majd. Utalt arra is, hogy már a médiában is megjelent a visszalépéséről szóló "sejtetés".

A főpolgármester-jelölt szerint "láthatóan szervezett formában működik a suttogó propaganda", ezért kívánja hangsúlyozni: nem lép vissza az indulástól. A szociáldemokrata politikus ugyanakkor "gyenge kísérletnek" nevezte a politikai ellenfelei által alkalmazott módszert. Közölte, már a hét elején megkezdték az ajánlószelvények gyűjtését, és "nagy iramban folyik tovább" a főpolgármester-jelölti kampánya.

A politikus kampányirodájának közleményében az áll, hogy Schmuck Andor előző nap délután Bús Balázs óbudai, szerda délelőtt pedig Szabados Ákos pesterzsébeti polgármesterrel talákozott.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.