Vajon vállalja? Schmuck Andort főpolgármesternek jelölnék

A Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) Schmuck Andort, a Tisztelet Társasága ügyvivőjét jelölné főpolgármesternek.

A Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) Schmuck Andort, a Tisztelet Társasága ügyvivőjét jelölné főpolgármesternek - írta közleményében az MSZDP.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

A párt vezető testületei azután határoztak így, hogy megvitatták a Tisztelet Társasága "Szépkorúak Budapestért - Budapest a Szépkorúakért" programját.

Schmuck Andor nem tagja a pártnak, de azt szeretnék, ha ő lenne az MSZDP listavezetője és főpolgármester-jelöltje a 2010-es önkormányzati választásokon. Hozzátették: vezetőtestületeik felhatalmazzák az elnököt, kövessen el mindent, hogy Scmuck fogadja el a felkérést. A közlemény szerint az önkormányzati választások megyei listáinak személyi kérdéseiről az MSZDP két hét múlva esedékes ülésen dönt.

Schmuck Andor megtiszteltetésnek nevezte a felkérést. Rögvest kezdeményezte a Tisztelet Társasága rendkívüli elnökségének hétfőre való összehívását. A felkérésre ezután kíván válaszolni.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.