Sándor Mária: Kinek lehet érdeke eltüntetni az oldalamat?

Egyelőre nem tudni, hogy rosszindulatú támadás vagy csak a Facebook ördöge tette egy napra elérhetetlenné Sándor Mária számára az egyik közszereplését segítő oldalát.

Sándor Mária pénteken vette észre, hogy nem látja a programjait dokumentáló Facebook-oldalt. Mint azt lapunknak szóvá tette: nem érti, kinek lehet érdeke eltüntetni a posztokat.

Az oldal működtetője lapunknak elmondta: először azt jelezte neki felhasználói oldala, hogy nem tud belépni saját személyes oldalára, erre jelszót váltott. Ezt követően a szolgáltató elektronikus levélben azt írta, a jelszócsere megtörtént, a saját oldala zavartalanul elindult. Ám az általa létrehozott, Sándor Mária és társai című oldal nem volt elérhető péntektől szombat kora délutánig, az oldal helyett csak az a felirat volt olvasható, hogy nincs közzétéve. Értelemszerűen rákattintott – többször is – a közzététel gombra, ám minduntalan sikertelenül. Hosszú ideig azt a javaslatot kapta, hogy próbálkozzon később. Szombaton háromkor már elérhető lett az oldal.

Több mint kétezer olvasója van a lapnak, amely főként Sándor Mária nyilvános közszerepeléseit, programjait dokumentálja.

Sándor Máriának az a Facebook-oldala zavartalanul elérhető, amelyen a legutóbbi blogbejegyzésében is felhívta a figyelmet, amikor az április 15-i országos fekete ruhás napra toborzott résztvevőket. 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.