Saját tulajdonosát fényezi a Napi Gazdaság

„A Századvég hitelessége, sikere a kormányzati munka eredményességében mérhető le. Ha a gazdaságot nézzük, akkor a makrogazdasági adatok, ha a politikát, akkor a három választási – országgyűlési, európai parlamenti és az önkormányzati – győzelem alapján igencsak sikeres az Orbán-kormány. Ehhez a Századvég nagyban hozzájárult, ezért a 3,9 milliárd forintnyi megbízás jó befektetés volt a kabinetnek” – mondta a Napi Gazdaságnak Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a Századvég alapítvány elnökhelyettese.

A Napi Gazdaság című üzleti napilapot tavaly nyáron vette meg a Századvég Gazdaságkutató Zrt. Heim Péter, a Századvég Zrt. igazgatóságának elnöke akkor azt mondta: a Századvégnek az a célja, hogy a Napi Gazdaság húszéves hagyományait megőrizve és nemzetközi példákat figyelembe véve megújítsa a kiadványt, létrehozva Magyarország piacvezető gazdasági napilapját. A megújult lap tájékozott, mértékadó és professzionális lesz, amely nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét.

A Napi Gazdaság pénteken azt bizonyította, hogy minden, csak nem mértékadó, nem professzionális és nemzetközi összehasonlításban sem állja meg a helyét. Pont olyan, mint a Magyar Hírlap, amely rendszeresen közöl interjúkat Széles Gáborral, a lap tulajdonosával. A Napi Gazdaság is ezt teszi. A címlapján induló összeállításban „fényezi" saját tulajdonosát, a 4-5. oldalon közli a Szalay-Bobrovniczky Kristóffal készült teljes interjút, ezen túl összeállítást közöl arról, hogy a Századvégnek a kormánytól kapott 3,9 milliárd forintos megrendelése csak negyede a Gyurcsány–Bajnai-kormányok idején más intézeteknek összesen kifizetett 17 milliárdnak.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.