Rezsicsökkentés: sárga csekket küldött a Fidesz


Sajátos árukapcsolással folytatja rezsiharcát a Fidesz a Jászságban: legalábbis erre enged következtetni az a levél, amelyet Orbán Viktor a párt elnöke és Pócs János a körzet fideszes országgyűlési képviselőjelöltje látott el kézjegyével. A „Kedves Barátunk!" megszólítással kezdődő fogalmazványban arra hívják fel a figyelmet, hogy a további rezsicsökkentés érdekében újból össze kell fogni, mert a küzdelem nem ért véget. Állításuk szerint a külföldi közműcégek és bankok hazai és nemzetközi politikai kapcsolataikat latba vetve igyekeznek eltörölni a rezsicsökkentést, a választásokat pedig arra akarják felhasználni, hogy érvényesítsék érdekeiket. Ennek elkerülése érdekben önszerveződésre szólítottak fel az aláírók. Közölték: a rezsicsökkentés eredményeinek védelmére létrehozták a Magyar Csapatot, s kérték a címzetteket, csatlakozzanak ehhez.

„Ha pénzadománnyal is hozzá tud járulni a küzdelemhez, akkor ezt – az Ön által megjelölt összeggel - a mellékelt csekken tudja megtenni" - olvasható a rezsiharcra buzdító levél végén.

Az irományhoz sárga csekket mellékeltek, ezen lehet befizetni a pénzt a párt számlájára,. A közlemény rovatban pedig mindössze ennyi szerepel: „Támogatás: Védjük meg a rezsicsökkentést!"

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.