Réz András: nem szerződtem semmiféle tárcával!

Cáfolja Réz András esztéta, hogy szerződést kötött volna vele a környezetvédelmi tárca előző vezetése.

Réz András hétfőn azt közölte az MTI-vel, hogy soha semmiféle tárca vele semmilyen szerződést nem kötött. Nemhogy százmillió forint, de egy forint nagyságrendben sem. "Aki ezzel szemben állót állít, azzal szemben Réz András valótlan tény híresztelése és személyiségi jogainak megsértése miatt 2010.06.18-tól pert indít" - olvasható a közleményben. A közleményében hozzáteszik, hogy az így nyert milliókat Réz András a rendkívüli időjárás károsultjainak ajánlja fel.

Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár az MR1-Kossuth rádió Krónika című műsorának pénteken azt mondta, hogy a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KVM) előző vezetése több milliárdos nagyságrendű szerződést kötött az utolsó hetekben. Ezek a megállapodások egyelőre még érvényben vannak, de a tárcától senki, semmilyen külsős céggel, semmilyen új szerződést nem köthet. Az államtitkár a gyanús megállapodások közt említette azt a pr-szerződést, amelyet Réz Andrással kötött a tárca százmillió forint nagyságrendben.

Réz András annak a cégnek a kreatív vezetője, amellyel szerződést kötött az előző minisztérium, azt mondta a Krónikának, feladata az volt, hogy a Zöld Őrség elnevezésű kampányban a többi között döntsön a szlogenekről és a plakátokról, a szerződés részleteiről azonban nem tud semmit - írta az mr1.hu.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.