Rágalmazás miatt eljárást indítanak Juhász Péter ellen

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetőjének feljelentése nyomán az ügyészség rágalmazás miatt eljárást indított Juhász Péter, az Együtt társelnöke, V. kerületi önkormányzati képviselő ellen - közölte Belváros-Lipótváros Önkormányzatának sajtóosztálya hétfőn az MTI-vel.

Mint írták: Rogán Antal feljelentése alapján a Fővárosi Törvényszék december 4-én kelt végzésével rendelte el, hogy az ügyészség indítson eljárást az Együtt társelnöke ellen.

A bíróság indoklása szerint az eljárást azért kell lefolytatni, mert az Együtt politikusa Belváros-Lipótváros Önkormányzat és Rogán Antal hivatali működésével kapcsolatban tette a sérelmezett kijelentéseket, a polgármester pedig hivatalos személynek minősül - tették hozzá.

Rogán Antal korábban többször jelezte, hogy az őt, illetve az V. kerületet rágalmazókat feljelenti. A Fidesz frakcióvezetője december 20-ai közleményében is azt írta: kész arra, hogy a bíróság előtt is megvédje a korábban általa vezetett V. kerületi önkormányzatot a "nyilvánvaló rágalmakkal" szemben.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.