Puskás özvegyének sem tetszik a szocialisták filmje

Puskás Ferencné, az egykori világhírű magyar labdarúgó özvegye is tiltakozik az MSZP kampányfilmje miatt.

Tiltakozik Puskás Ferenc nevének kampánycélú felhasználása ellen az egykori labdarúgó özvegye, s egyúttal azt kérte, aki teheti, ítélje el és közösítse ki azokat, akik ilyen gátlástalan politikai eszközökkel élnek.


Puskás Ferencné hétfőn az MTI-hez is eljuttatott közleményében kifejtette: megdöbbenve értesült arról, hogy az MSZP kampányfilmjében férje nevét és arcképét is felhasználták "mindenfajta hivatalos felhatalmazás, s egyáltalán, erkölcsi alap nélkül". Kitért arra, hogy a propagandaanyagot "azok politikai örökösei" készíttették, akik miatt férje "huszonöt éven át nem térhetett haza, Magyarországra".

A 2006-ban elhunyt labdarúgó özvegye hangsúlyozta, hogy Puskás Ferenc igyekezett magát a lehető legtávolabb tartani a napi politikától. Puskás Ferencné ezért kötelességének érzi "tiltakozni minden hasonló kísérlet ellen, különösen az MSZP mostani váratlan és felháborító akciója ellen" - olvasható közleményében.

A kisfilmet vasárnap mutatta be Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, amely ellen tiltakozott az RTL Klub, mert abban a csatorna híradójának részletei láthatók. A Terrorelhárítási Központ ugyancsak jelezte: tőlük sem kértek engedélyt az általuk készített – bár az interneten mindenki számára hozzáférhetővé tett – felvételek felhasználásához.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.