Pótlóbuszok járnak a 3-as metró és a ráckevei HÉV egy-egy szakaszán

A 3-as metró szerelvényei helyett pályakarbantartás miatt a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest végállomás között járnak pótlóbuszok. A ráckevei HÉV szombaton és vasárnap - szintén karbantartás miatt - csak a Közvágóhíd és Tököl között jár.
Pótlóbuszok közlekednek a hétvégén a 3-as metró és a ráckevei HÉV helyett egy-egy szakaszon.

A 3-as metró szerelvényei helyett pályakarbantartás miatt a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest végállomás között járnak pótlóbuszok, amelyek az Üllői úton és a kiskörúton keresztül érik el a Deák Ferenc teret, és az éjszaki buszok megállóiban állnak meg. A pótlás miatt áthelyezik a 9-es, 15-ös, 115-ös, 93-as, 93A, 136E és 202E busz megállóit, a főbb csatlakozó járatok indulási idejét pedig az utolsó metrópótlóéhoz igazítják.

A ráckevei HÉV szombaton és vasárnap - szintén karbantartás miatt - csak a Közvágóhíd és Tököl között jár, onnan Ráckevéig buszok közlekednek. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) két pótlójáratot indít: a H6-os jelzésű busz érinti a Szigetcsép és a Szigetszentmárton-Szigetújfalu megállót is, a H6E pedig csak a főútvonalon közlekedik és a települések központjában áll meg.

A pótlójáratok a Volán-állomásokon állnak meg, a buszokon szállítható kerékpár.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.