Pettkóé lesz az utolsó szó a parlementben

Pettkó András arra készül, hogy az övé legyen a ciklus utolsó rendes parlamenti ülésnapjának utolsó képviselői felszólalása.

A független országgyűlési képviselő közleményéből kiderül, hogy Pettkó András hétfői - napirend utáni - felszólalása lesz várhatóan az utolsó a parlamenti ciklusban. "Aki nem Netre kész, az nem meNetre kész, aki kimarad, az lemarad" című felszólalása az interneten, a politikus honlapján élőben követhető lesz.

Az utolsó napirend utáni "bejelentkezés" nem szólhat másról, mint az információs társadalom megerősítéséről - írja Pettkó András, aki az elmúlt években számos felszólalásában taglalta az infokommunikáció kérdéseit. Véleménye szerint a téma aktualitását és fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, ennek ellenére a választásokon induló pártok programjai alig érintik ezt a területet.

Az Országgyűlés várhatóan a ciklus utolsó ülését tartja hétfőn. (A parlament a házszabály szerint még tarthat rendkívüli ülést.)

Az elmúlt négy évben, ami a felszólalásokat illeti, a legaktívabb képviselőnek az MDF-esből függetlenné váló Pettkó András számít, ő az abszolút "csúcstartó": legtöbbször, 550-szer kért szót, megszólalásainak időtartama több mint 32 órát tett ki.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.