Perbe hívja az MDF-et Széles Gábor

Pert indít az MDF ellen Széles Gábor üzletember, mert szerinte Karsai Péter MDF-es országgyűlési képviselő valótlan állításokat közölt vele kapcsolatban - közölte kedden a nagyvállalkozó.

A január 15-én megjelentetett közleményében Karsai Péter MDF-es országgyűlési képviselő Széles Gábor szerint valótlanul állította, hogy ő a BKV-tól buszjáratokat privatizált. A valóság ezzel szemben az, hogy cége, a VT Transman Kft. évek óta a BKV Zrt. alvállalkozója - olvasható Széles Gábor a közleményében.

A nagyvállalkozó szerint Karsai valótlanul állította azt is, hogy a BKV-nál lezajlott sztrájk következtében, azzal összefüggésben az ő bevételei jelentősen növekednének, "luxusprofitot zsebelne be". Valójában a nagyvállalkozó bevételei nem állnak összefüggésben a sztrájkkal, a VT Transman Kft. a munkabeszüntetés alatt is "alvállalkozói szerződése szerinti feltételekkel teljesített".

A fentiekkel kapcsolatosan Karsai Péterrel és a Magyar Demokrata Fórummal szemben a szükséges jogi eljárásokat haladéktalanul megindítják - tette hozzá Széles Gábor.

Karsai Péter a BKV-sztrájk alatti közleményében azt írta, miközben a Fidesz megnyilvánulásaival lázítja az állami és önkormányzati vállalatok dolgozóit, addig "a párthoz közel álló milliárdos vállalkozó luxusprofitot zsebel be az általa privatizált buszvonalakon, ahol természetesen nincs sztrájk". Hozzátette: "a Széles Gábor érdekeltségébe tartozó VT-Transman" huszonhárom buszjáratot üzemeltet, amelyet a BKV-tól "privatizált el" a Fidesz gazdasági miniszteri posztjára pályázó milliárdos.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.