Páva Zsolt a Fidesz polgármester-jelöltje Pécsett

Páva Zsolt beszélt Orbán Viktorral és másokkal, majd igent mondott a Fidesz jelölésére: harcba száll a polgármesteri tisztségért. A Tasnádi Péter halála után megüresedett poszt egyik várományosa 1994 és 98 között már volt Pécs polgármestere.

Elindul Pécs polgármesteri székéért Páva Zsolt. A városi közgyűlés Fidesz-KDNP-frakciójának vezetője ezt egy sajtótájékoztatón jelentette be a baranyai megyeszékhelyen.

Néhány nap gondolkodási idő után úgy döntöttem, elfogadom a Fidesz városi elnökségének felkérését és vállalom a jelöltséget - mondta a politikus.

Páva Zsolt 1994 és1998 között már volt Pécs polgármestere.

Beszámolt arról, hogy a napokban megbeszélést folytatott Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével, továbbá a Pécsi Tudományegyetem rektorával, a helyi kamara elnökével, valamint civilszervezetek képviselőivel, pécsi polgárokkal, s mindannyian támogatásukról biztosították.

Páva Zsolt úgy vélte: más politikára van szükség az MSZP-SZDSZ vezette Pécsett. Olyan emberközpontú politikára, amely sokkal inkább figyelembe veszi az itt élők véleményét.

A politikus azt mondta, hogy tisztességes és mértéktartó kampányt kíván folytatni. Nem háborúzni jöttem, nem csatázni akarok, azt szeretném, ha a következő másfél év a konszenzus jegyében telne és a pécsiekről szólna - hangsúlyozta Páva Zsolt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.