Pásztor Albert a gátlástalanoknak üzent

Független jelöltként indul, ami azt jelenti, hogy pártoktól függetlenül – ezt többször hangsúlyozta hétfői miskolci sajtótájékoztatóján Pásztor Albert volt városi rendőrkapitány, aki két héttel ezelőtt jelentette be: elindul a polgármesteri posztért. Akkor az MSZP és DK, valamint az Együtt helyi vezetője is közölte, hogy támogatják a jelöltségét. Az Együtt és a Párbeszéd Magyarországért országos vezetősége később jelezte, nem tartják elfogadhatónak Pásztort.
Márton Gábor, a Miskolc Lokálpatrióta Egyesület elnökségi tagja a mostani sajtótájékoztatón azt mondta: az egyesület kiáll Pásztor mellett. – Ez egy civil szervezet. Azért jött létre, hogy ebben a városban jobban élhessünk – jelentette ki. Majd egy példabeszéddel élt. Közölte, hogy törött ablakok újabb törött ablakokat eredményeznek, s ha egy utcában betörnek egy ablakot, és nem javítják meg, ott újabb ablakokat törnek be, és előbb az utca, később az egész település igénytelen lesz, elszemetesedik!

A miskolci lokálpatrióták úgy érzik, hogy Miskolcon sajnos egyre több „ablak törik be”. – Mi szeretnénk ezeket az ablakokat újra beüvegezni. Szeretnénk, hogy városunkban az emberek újra tudjanak mosolyogni, és Miskolc olyan pezsgő élettel teli legyen, ahol jó élni, és ahová jó hazajönni – mondta Márton Gábor. Szavai szerint ehhez olyan lokálpatrióta vezető kell, aki fel tudja vállalni a rendteremtést minden téren. Éppen ezért a városért tenni akaró miskolciak kiállnak Pásztor Albert volt rendőrkapitány mellett. Bejelentette: aláírásgyűjtést kezdeményeznek egy városi alkotmány létrehozására, amely kötelező érvényű dokumentum, a mindenkori városvezetés stabilitást, fejlődést megalapozó vonalvezetője, az egész város alapokmánya lesz.

Pásztor Albert szerint változtatásra van szükség, mert a miskolciak ma úgy érzik, hogy elveszítették a város irányítását, nincs beleszólásuk életének alakításába. – Szeretem ezt a várost, és Miskolc most bajban van. Érzek magamban annyi erőt, hogy változtassak ezen, és így szolgáljam a közösséget. Vissza szeretném adni Miskolcot a miskolciaknak. A miskolci embereket, vállalkozókat, tehetségeket újra helyzetbe hozom, és ez munkahelyeket is fog teremteni. Kijelentem, hogy mindenki polgármestere kívánok lenni, pártállástól függetlenül, egy együttműködő városban. Vállalom, hogy kezeljük a nincstelenek problémáját, támogatjuk a feltörekvőket, de a gátlástalanoknak azt üzenem: én egész életemben a törvény és a rend szolgálatában álltam, a jövőben is erre számítsanak – jelentette ki.

Hozzátette: konzultációt indít azért, hogy a miskolciakkal együtt, közösen dolgozzák ki azt a programot, amely a város minden lakójának lehetőséget biztosít a boldogulására.

Végül azt mondta: „Nincs bennem hatalomvágy, de a városunkért újra szolgálatra jelentkezem!”
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.