Paparazzik követték Vona Gábort, ő a Fideszt vádolja

Két olasz fotóst szúrt ki a Jobbik elnöke, mikor a kisfiát vitte iskolába. Szerinte Orbán Viktor kiadta rá a kilövési engedélyt a fideszes sajtónak, de azt ígéri, ő nem fog összeomlani, mint Spéder Zoltán.

„Olasz magánnyomozókat küldött rám egy magyar megrendelő. Ugyan, ki lehet?" – írta csütörtökön a Facebookon Vona Gábor, a Jobbik elnöke. Vona állítólag a kisfiát vitte iskolába, mikor a gyerek kiszúrta, hogy egy autóból fényképezik őket. A sofőr megpróbált elhajtani, de zsákutcába hajtott, így a pártelnök és az iskolánál szolgálatot teljesítő rendőr kérdőre vonta, illetve előkerült egy társa is, akit más szülők vettek észtre a közeli bokrokban.

 

„Amikor megkérdeztem, kinek dolgozik, azt mondta, egy olasz ügynökségnek. Mire azt mondtam, hogy ez így nem kerek, kibökte, hogy azoknak pedig egy magyar megrendelő fizet" – írta Vona, aki szerint egy kollégája később jelezte, hogy már korábban, a házuk előtt is látta a bérelt, magyar rendszámú autót. Az állítólagos olasz újságírók „számtalan hazugságba keveredtek", önmaguknak is ellentmondtak, például azzal kapcsolatban, hogy mióta figyelik a pártelnököt.

„A helyzet az, hogy egy országgyűlési képviselő megfigyelése törvénytelen. Lehet persze azt mondani, hogy ezek csak paparazzik, újságírók, akik akartak készíteni néhány érdekes képet. Lehet, de nagyon nem valószínű" – írta Vona, aki szerint „a Fidesz újabb mocskos akciójáról van szó". A pártelnök állítólag már hallott olyan pletykát, hogy Orbán Viktor „kiadta a kilövési engedélyt" rá a sajtósainak. Felidézte azt is, hogy Spéder Zoltánról, az FHB vezéréről is olasz paparazzikkal csináltak anyagot a TV2-re.

„Nos, drága jó Habony Árpád és társai!" – írta Vona – „a helyzet az, hogy itt most nagyon mellé lőttetek." Egy országgyűlési képviselő megfigyelése bűncselekmény, ezért megteszi a szükséges jogi lépéseket. „Én nem fogok összeomlani, mint Spéder, csak még elszántabban küzdeni, hogy eljöjjön az igazság pillanata, és nektek felelnetek kelljen azért a sok mocsokért, amit - nem is velem, hanem - az országgal tesztek" – ígérte a pártelnök.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.