Oszlopháború: a Mahir-szerződésre voltak kíváncsiak a rendőrök

Egyelőre mindent rendben találtak a Legion Invictus Kft.-nél, de tovább vizsgálódik a rendőrség. A Legion Invictus Kft. ügyvezetőjét a szokásos éves ellenőrzésen a rendőrök kizárólag arról a szerződésről kérdezték, amelyet Rádi Gábor ügyvezető a Mahir Cityposter Kft.-vel kötött a cég hirdetőoszlopainak védelmére.

Böröczky Kornélia, a Legion Invictus Kft. ügyvédje szerint ez egyáltalán nem általánosan bevett gyakorlat, mert az ilyen éves ellenőrzésekre általában az összes létező megbízási szerződést el kell vinni, írja a Simicska Lajos tulajdonában lévő mno.hu.

„Olyat, hogy az idézésbe beleírják, hogy csak a Mahir Cityposter Kft.-vel fennálló szerződésre kíváncsiak, eddig még nem láttam" – hangsúlyozta az ügyvéd.

Böröczky Kornélia a rendőrségi meghallgatásról elmondta: a hatóság nem válaszolt arra a kérdésükre, hogy miért éppen a Mahirral kötött szerződésüket kérették be. Ugyanakkor a szokásosnál jóval hosszabb ideig tartott az ellenőrzés, így egész délelőtt a rendőrségen ültek, ahol leellenőrizték az összes papírt, és rengeteg kérdést tettek fel nekik.

Végül azonban nem állapítottak meg semmiféle jogsértést, mégsem zárták le a vizsgálatot, így további dokumentumokat kértek a cégtől – közölte a cég jogi képviselője.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.