Oszkár best of - csak gyűjtőknek

A hasukat gumikalapáccsal verő várandós cigány asszonyokról szóló történettel megalapozta hírnevét. Ezen Molnár Oszkár, Edelény fideszes polgármestere olyannyira föllelkesedett, hogy legutóbb az emberiség ősnyelvére vonatkozó értesüléseiről is beszámolt.

"Kutatók és tudósok egy csoportja bebizonyította - de erről nem hallani sehol -, hogy az emberiség ősnyelve a magyar - mondta Molnár Oszkár október elején. - Egyik nagy költőnk szerint, hogy is mondta, nyelvében él a nemzet. (Széchenyi volt, de kétségtelen, hogy többen is használták a szállóigét - A Szerk.)

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

Vannak arra mutató jelek, teszi hozzá, hogy a nyelvünket is megpróbálják gyakorlatilag teljesen erodálni, elferdíteni; átvesszük a sok angol szlogent, rengeteg angol szót használunk, mint a projekt...

Molnár Oszkár továbbmegy. "Ha a magyar nyelv az emberiség ősnyelve , ez azt jelenti, hogy a magyar nép a legrégebbi nép ezen a Föld bolygón."

Nem óhajtanánk kommentálni ezt az új fölfedezést. Csupán annyit jegyzünk meg, lám, másfél perc is elég ahhoz, hogy a legnagyszerűbb fölfedezéseinket megtegyük. Itt. Ezen a Földön.

Nekünk is vannak értesüléseink. A hírek szerint Molnár Oszkár edelényi polgármesterrel a Fidesz vezetősége - köztük elsősorban Navracsics Tibor frakcióvezető - is szeretne elbeszélgetni. 

Segíteni szeretnénk abban, hogy legyen miről eszmét cserélni. Ezért tesszük közzé Molnár Oszkár újabb bejelentését:

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.