Összeállt a Fidesz-KDNP kerületi polgármester-jelölti névsora

A III. kerületben Bús Balázs, az ötödikben Rogán Antal, a nyolcadikban Kocsis Máté, a XII. kerületben pedig Pokorni Zoltán újrázhat.

Összeállt a Fidesz-KDNP budapesti kerületi polgármesterjelöltjeinek névsora. Eszerint az I. kerületben Nagy Gábor Tamás, a II. kerületben Láng Zsolt, a III. kerületben Bús Balázs, a IV. kerületben Wintermantel Zsolt, az V. kerületben Rogán Antal, a VI. kerületben Hassay Zsófia, a VII. kerületben Vattamány Zsolt, a VIII. kerületben Kocsis Máté, a IX. kerületben Bácskai János, a X. kerületben Kovács Róbert, a XI. kerületben Simicskó István, a XII. kerületben Pokorni Zoltán, a XIII. kerületben Spaller Endre, a XIV. kerületben Papcsák Ferenc, a XV. kerületben László Tamás, a XVI. kerületben Kovács Péter, a XVII. kerületben Riz Levente, a XVIII. kerületben Ughy Attila, a XIX. kerületben Tarnai Richárd, a XX. kerületben Földesi Gyula, a XXI. kerületben Németh Szilárd, a XXII. kerületben Szabolcs Attila, a XXIII. kerületben pedig Egresi Antal a várható Fidesz-KDNP-s induló.

Tarlós István és Bús Balázs a párt budapesti választmányi ülésén, a Polgárok Házában
Budapest, 2010. június 26. Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakciójának vezetőjét (b2) üdvözli Bús Balázs III. kerületi polgármester (j2) a párt budapesti választmányi ülésén, a Polgárok Házában. Az ülésen arról döntenek, kit javasolnak a párt főpolgármester-jelöltjének, illetve arról, hogy kik szerepeljenek a fővárosi közgyűlés listáján. MTI Fotó: Beliczay László
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.