Orbánt invitálja a szocialista polgármester

Csabai Lászlóné (MSZP) nyíregyházi polgármester nyílt levélben hívja találkozóra Orbán Viktor Fidesz-elnököt holnapi nagygyűlése előtt vagy után, hogy kávé mellett beszélgessenek a város ügyeiről

Holnap délután öt órakor tartja nagygyűlését a Fidesz Nyíregyházán a Megyeháza előtti Hősök terén. A rendezvény szónoka, az európai parlamenti választások kampánya során az országot járó Orbán Viktor lesz. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei város szocialista polgármestere Csabai Lászlóné ebből az alkalomból nyílt levelet intézett a Fidesz elnökéhez:

Tisztelt Orbán Viktor Úr! Az európai parlamenti választási kampány utolsó szakaszában járunk, és a politika egyik szemével Európára, másikkal Budapestre, a fővárosban dúló politikai csatára figyel. Talán a kelleténél kevesebb figyelmet kapnak a magyar városok, és az, hogy számukra milyen lehetőségeket és feladatokat jelent az Európai Unióban töltött következő öt év. Ön pártja kampányának keretében 2009. június 4-én városunkba látogat.

Kérem, szánjon időt arra, hogy a politikai küzdelem közepette figyelmet fordíthasson az itt élőket közvetlenül érintő kérdésekre is! Nyíregyháza polgármestereként szeretném meghívni egy kötetlen, kávé melletti beszélgetésre. Ön csütörtökön 17 órakor beszédet mond pártja rendezvényén, előtte 16 órakor vagy a választási rendezvénye után várom a Polgármesteri Hivatalban. Tiszteljen meg minket azzal, hogy felkeres. Kérem, azért is jöjjön el a beszélgetésre, hogy Nyíregyháza ne csupán egy kampányesemény, a választási küzdelem eszköze legyen, hanem cél is, a nyíregyháziak érdekének szolgálata. Várom válaszát.

Üdvözlettel,
Csabai Lászlóné
polgármester
Nyíregyháza Megyei Jogú Város
Nyíregyháza, 2009. június 3.

A Fidesz elnöke nem ér rá a találkozóra. Szóvivője választolt a polgármesternek:

Tisztelt Polgármester Asszony! Orbán Viktor elnök úrnak küldött levelét köszönettel megkaptuk. Ezúton tájékoztatom, hogy Elnök úr előre lekötött, hivatalos - nyíregyházi és egri - programjai miatt nem tud eleget tenni az Ön meghívásának. Megértését köszönöm.

Tisztelettel:Szijjártó Péter

 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.