Orbán nem ér rá kávézni

Csabai Lászlóné nem fog Orbán Viktorral kávézni 4-én. Pedig nyíregyházi polgármesterként meghívta a Fidesz elnökét, merthogy Orbán éppen Nyíregyházán lesz. Orbán helyett Szijjártó válaszolt: nem jön most össze ez a kávémeghívás.

Csabai Lászlóné (MSZP) nyíregyházi polgármester nyílt levélben hívta találkozóra Orbán Viktor Fidesz-elnököt nyíregyházi nagygyűlése előtt vagy után, hogy kávé mellett beszélgessenek a város ügyeiről.

Kérem, szánjon időt arra, írta Csaba Lászlóné, hogy a politikai küzdelem közepette figyelmet fordíthasson az itt élőket közvetlenül érintő kérdésekre is! Nyíregyháza polgármestereként szeretném meghívni egy kötetlen, kávé melletti beszélgetésre. Ön csütörtökön 17 órakor beszédet mond pártja rendezvényén, előtte 16 órakor vagy a választási rendezvénye után várom a Polgármesteri Hivatalban. Tiszteljen meg minket azzal, hogy felkeres. Kérem, azért is jöjjön el a beszélgetésre, hogy Nyíregyháza ne csupán egy kampányesemény, a választási küzdelem eszköze legyen, hanem cél is, a nyíregyháziak érdekének szolgálata.

A Fidesz nevében Szijjártó Péter válaszolt: az elnök úr nem ér rá kávézni. A teljes szöveg: "Tisztelt Polgármester Asszony! Orbán Viktor elnök úrnak küldött levelét köszönettel megkaptuk. Ezúton tájékoztatom, hogy Elnök úr előre lekötött, hivatalos - nyíregyházi és egri - programjai miatt nem tud eleget tenni az Ön meghívásának. Megértését köszönöm. Tisztelettel: Szijjártó Péter".

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.