Orbán és Simicska eltakarta a Bajnai-Gyurcsány duót

"Meghackelték" a Bajnai-Gyurcsány összefonódásra utaló plakátot néhány napja Szombathelyen. Az Orbán-kormányt támogató, a békemeneteket is szervező Civil Összefogás plakátjainak szövegére utalva az „Orbán és Simicska tönkreteszi az országot” feliratú plakátot ragasztottak ismeretlenek.

A Nyugat.hu fotósának még sikerült lefényképeznie egy átragasztott plakátot, melyen Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon helyett Orbán Viktor és Simicska Lajos neve volt látható. Az Atv.hu tudósítása szerint a szombathelyi szocialisták azt mondják, nincs min csodálkozni, mert szerintük egyre több ember veszi észre, hogy az ország nem jó irányba halad.

„Meglepődve, de nem csodálkozva értesültünk mi is arról, hogy civilek átragasztották a fizetett politikai hirdetést. Az emberek is érzik már, hogy az ő pénzükből nem arra van szükség, hogy a korábbi időszakot gyalázó kampányokat folytassanak, és valószínűleg erről szól ez a kezdeményezés” – mondta el az ATV-nek Nemény András, a helyi szocialisták elnöke. A vasi szocialisták egyébként azt gondolják, hogy a kormánypropagandára nevüket felvállalva ők is megrendelt hirdetésekkel válaszolnak majd.

„Azt gondoljuk, hogy az Orbán-Simicska páros valóban az elmúlt két évben szétlopta az országot, és ebből a pénzből, amit ellopott, mások nevében, a saját céghálózatán keresztül fizetett politikai hirdetéseket tesz közzé” – fogalmazott.

Péntek délelőttre egyébként a hirdetőoszlopról eltűnt az ismeretlenek által felragasztott plakát. Azt, hogy ki vette, vagy tépte le onnan, az Atv.hu-nak nem sikerült kiderítenie.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.