Orbán becsületrendet adott a példaképének

Magyar Becsület Rendet kapott az az ultramaratonista fogorvosnő, akinek hosszútávfutóként elért eredményeiről elismeréssel beszélt Orbán Viktor a tavalyi évértékelő beszédében. Nem találják ki, ki adta át a rangos kitüntetést Lubics Szilviának: Orbán Viktor, maga.

A 41 éves Lubics Szilviát ekképp méltatta tavaly a minsizterelnök: a fogorvosnő dolgozik és három gyereket nevel, ultramaratonistaként olyan csúcsteljesítményeket képes elérni kitartással, mint az Athén és Spárta közötti, 245,3 kilométeres futóverseny többszöri megnyerése.

A hvg.hu írja, hogy Lubics nem tudott arról, hogy ő volna Orbán példaképe, a beszédet sem hallotta, de persze jólesik neki a dolog. Bevallotta azt is, hogy politikával nem szokott foglalkozni.

A jeles eseményt most Facebook-oldalán kommentálta a kormányfő.

Gyakori vendég

Lubics Szilvia 2011-ben, 2013-ban és 2014-ben nyert a legendás Spartahtlonon – az Athén és Spárta közötti, 246 kilométeres futóversenyen, valamint 2011-ben és 2012-ben az Ultrabalatonon, ezen a több mint 200 kilométeres versenyen. mint gyakori vendége. Rendszeresen tart motivációs előadásokat,  jótékonysági rendezvények gyakori vendége.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.