Okostelefonon böngészhető a Balaton

A balatoni régióban elsőként Balatonfüred rukkolt elő egy ingyenesen letölthető okostelefon-alkalmazással, amely virtuálisan megjeleníti a településen, valamint a tó környékén található kulturális-turisztikai látványosságokat.

"Balatonfüred, minden, ami Balaton" elnevezéssel okostelefon-alkalmazás készült a tóparti városról. A kulturális-turisztikai útikalauzként használható program egy olyan útitárs lehet, amely virtuálisan megeleveníti Füredet, ahol egyszerre van jelen a történelem, a kultúra és a mediterrán életérzés.

Okostelefonon böngészhető a Balaton
légi-fotó, Balaton, Tihany

Összesen 130 nevezetességet, intézményt, vendéglátóhelyet, turisztikai látványosságot és szolgáltatást mutat be ez a modern kori bedekker. Több száz fénykép, köztük archív felvételek, illetve tucatnyi videó illusztrálja a város kínálatát. Műemlékek, strandok, szórakozóhelyek, borászatok és programok egy helyen. Az adatbázis Füreden kívül további 28 balatoni turisztikai látványosságot is kínál.

A nevezetességek, vendéglátóhelyek megnézhetők a térképen, sőt, az aktuális pozícióból az útvonal is megtervezhető. Az egyes helyek elmenthetők a kedvencek közé, de láthatók a legnépszerűbb, mások által kedvencnek jelölt helyek is. Az adatokban rá lehet keresni bármilyen szóra, és akár kategóriák szerint is lehet böngészni. Egy kattintással elérhetők a látnivalók weboldalai, az adataik (cím, telefonszám, e-mail) pedig elmenthetők a telefonkönyvbe.

Balatonfüred Facebook-oldala révén egyetlen kattintással a város legfrissebb hírei is elolvashatók, megnézhetők a legújabb fényképek és videók, illetve az aktuális programok.

A Balatonfüredet bemutató, folyamatosan bővülő alkalmazás május 17-étől valamennyi okostelefonra ingyen letölthető Balatonfüred néven az Android Marketen, az AppStore-on, illetve a Windows Market Place-en keresztül.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.