Demonstráció Orbán mellett az Operánál

Az Echo Televízió forgatására érkezők demonstráltak kedden az Operaháznál, hogy támogatásukról biztosítsák Orbán Viktor kormányfőt. A beszámolók szerint imádságot is mondtak a miniszterelnökért.

A Hír24.hu tudósítása szerint az Opera előtt több tucatnyi nyugdíjas gyűlt össze, hogy támogatásukról biztosítsák a kormányt. A beszámoló szerint a résztvevők imádkoztak Orbán Viktorért.

Orbán-párti tüntetők az Operaháznál
Budapest, 2012. január 10. Németh Szilárd, Csepel fideszes polgármestere felhívására többtucatnyian, jobbára nyugdíjasok gyűltek össze az Operaháznál, hogy támogatásukról biztosítsák Orbán Viktor kormányfőt, valamint imádságot is mondtak a miniszterelnökért. MTI Fotó: Marjai János

A portál cikke szerint a demonstrálók egyetlen transzparensén az állt: „A nemzet a kormány mellett". Azt nem tudni, hogy ki szervezte a spontán demonstrációt, és van-e köze a csepeli polgármester akciójához. Később kiderült: van, ugyanis az MTI szerint a tüntetők a polgármester felhívására gyűltek össze. A MAgyar Távirati Iroda később helyesbített: az Orbán-párti összegyűltek az Echo Televízió  Nép hangja című műsorának felvételére mentek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.