Nyakó szerint Orbán a hazugság nagymestere

Nyakó István, az MSZP szóvivője szerint Orbán Viktor a "hazugság nagymestere". A szocialista politikus Navracsics Tibornak kijelentésére reagált, mely szerint az MSZP országos választási listáján a jól ismert szempárok mögött egy ember bújik meg, Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, "a gyűlölet karmestere".

Nyakó István, az MSZP szóvivője azt javasolta a Fidesz parlamenti frakció-vezetőjének, hogy "a saját háza tájékán sepregessen", a "főnöke", ugyanis lebukott. A szocialista politikus Navracsics Tibornak arra a kijelentésére reagált, hogy az MSZP országos választási listáján a jól ismert szempárok mögött egy ember bújik meg, Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, "a gyűlölet karmestere".

Nyakó István az MTI-nek nyilatkozva úgy fogalmazott: lebukott Orbán Viktor, "a hazugság nagymestere".
Kiderült ugyanis, hogy a Fidesz elnöke hazudott több sajtóorgánumban, amikor azt állította, hogy őt személy szerint hívták meg a Putyin nevével fémjelzett párt kongresszusára. Arkagyij Klimov, az orosz parlament külügyi bizottságának alelnöke azt nyilatkozta, hogy az Európai Néppártnak ment meghívó, és ők Orbán Viktort delegálták. Ezzel szemben "a hazugság nagymestere" azt állította, hogy neki, mint a Fidesz elnökének, személy szerint Orbán Viktornak érkezett a meghívó - fejtette ki az MSZP szóvivője.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.