Nyakó szélsőjobbos 'web-terroristákra' gyanakszik

Az MSZP közlése szerint hamisítvány az a levél, amely arról szól, hogy a Societas, az MSZP társult szervezete a kuruc.info portál propagálását, ott használt szavak alkalmazását kéri netaktivistáitól.

Nyakó István, az MSZP szóvivője az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta, hogy az anyag egy szélsőjobboldali portálról indult "hódító útjára a médiában", ám az egyszerű hamisítvány, "szemenszedett hazugság".

"Nem mi írtunk, nem mi rendeltük. Valószínűleg egy szélsőjobbos web-terrorista csapat készítette és etette meg a magyar nyilvánossággal" - fogalmazott Nyakó István, hozzátéve: sajnálják mindazokat, akiket az MSZP nevében fellépő, rossz helyesírású szélhámosok megtévesztettek.

Szerdán a gondola.hu számolt be arról, hogy egy, a Societas logójával ellátott levélben Patek Gábor kampányfőnök azt kéri a netaktivistáktól: kezdjék el hirdetni a Kuruc.info-t az ismertebb blogoldalakon. Ennek kapcsán a Fidesz csütörtökön sajtótájékoztatón szólította fel az MSZP-t, hogy vonja felelősségre a Societas vezetőit, amiért a Kuruc.info portált akarják propagálni.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.