Novemberben távozik a kormányszóvivői posztról Budai Bernadett

Novemberben távozik a kormányszóvivői posztról Budai Bernadett - hangzott el a Magyar Televízió (MTV) Híradójában csütörtök este. A szóvivő az MTI megkeresésére nem kívánta kommentálni a távozásáról szóló híreket.

Az MTI májusban adott hírt arról, hogy Budai Bernadett az MSZP egyéni képviselőjelöltjeként indul a 2010-es országgyűlési választáson Ferencvárosban. Ez viszont összeférhetetlen jelenlegi munkájával, s ezért távozik posztjáról - közölte a közszolgálati csütörtökön este televízió hírműsora.

Az MTV Híradója úgy tudja, hogy Budai Bernadett a választások alatt a szocialista pártban a mostani munkájához hasonló feladatokat is ellát majd. Budai Bernadett helyére új kormányszóvivőt nem neveznek ki, a feladatokat Szollár Domokos fogja ellátni - hangzott el a Híradóban.

Budai Bernadett az MTI megkeresésére nem kívánta kommentálni a távozásáról szóló híreket. Budai Bernadett 2007 júniusa óta kormányszóvivő. Korábban öt évig a Vision Consulting cég politikai elemzőjeként dolgozott, két évig pedig a Pénzügyminisztérium kommunikációs tanácsadója is volt. Két évvel ezelőtt Daróczi Dáviddal együtt nevezték ki, aki azonban Gyurcsány Ferenc áprilisi távozása után a Bajnai-kabinetben már nem maradt posztján. Budai Bernadett mellett az új szóvivő Szollár Domokos lett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.