Nevet keresnek az újlipótvárosiak

Jövő pénteken, azaz május 28-án jár le a határideje annak a névadópályéázatnajk, amellyel a XIII. kerület szeretné kiválasztani a Pannónia utca-Kárpát utca-Bessenyei utca által határolt területen épülő újlipótvárosi közösségi ház elnevezését. Az önkormányzat tavasszal látott hozzá az építéshez, a közösségi ház többféle szolgáltatást, számos közösségi és kulturális programot kínál majd a kerületben élőknek. Emellett idősek klubja, olvasóterem, civil szervezetek találkozóhelye lesz az épület, ahol egészségmegőrző programok, rekreációs foglalkozások igénybevételére is mód nyílik. A kényelmet vendéglátóipari egység és mélygarázs szolgálja majd.

A névadási pályázatra egy szavazólapot kell kitölteni és visszajuttatni az önkormányzathoz. A lapot bedobhatják a polgármesteri hivatal vagy az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ földszintjén, az Újlipótvárosi Klub Galériában, az Angyalföld-Újliótváros-Vizafogó Vagyonkezelő Zrt bejáratánál, valamint a Lehel Csarnok Lehel tér felőli bejáratánál elhelyezett gyűjtőládába. A lap a www.bp13. honlapról is letölthető és elküldi a következő e-mail címre: ukh@bp13.hu. A postai küldeményként a XIII. kerületi Közművelődési NKft címére (1131 Budapest, József Attila tér 4.) kell elküldeni.

A beérkező javaslatok közül a közismert és köztiszteletben álló személyek alkotta kerületi zsűri kiválaszt 2-5 nevet, amelyet a helyi lakosok között szavazásra bocsátanak. A második fordulónak tekinthető szavazás a fentiekhez hasonló módon történik. A szavazás eredményét az oktatási, kulturális és sportbizottság elé terjesztik, amely meghozza a végső döntést. Az első forduló határideje 2010. május 28., 16 óra. A Bizottság a nyertes javaslattevő(k) és az értékelt javaslatot benyújtó(k) között 750 ezer forint díjazást oszt ki. További információk kérhetők a 452-4241 telefonszámon Madár Krisztától.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.