Átalakul a Népszabadság: Mérlegeljen!

Szombaton egy átalakult Népszabadság kerül a postaládákba és az árusok standjaira. Lapozzon bele, mérlegeljen!

A szólás szerint nincs porosabb a tegnapi újságnál. Ez - az elmúlt évek robbanásszerű technikai fejlődése következtében - napjainkra már úgy is módosulhatna, hogy nincs porosabb, mint a mai újság.

A Népszabadság ezentúl két laptagból áll, a második elején pedig az eddiginél könnyebben hozzáférhetően megtalálja álláspontunkat, eddigi neves szerzőinket és egy, véleményünket is bemutató elemzést
Megújult lap

A Népszabadság szerkesztősége a maga módján jó ideje küzd azzal a híráradattal, amely olvasóinkat is elönti, és esetleg a másnaposság érzetét kelti bennük, amikor lapunkat a kezükbe veszik. Az az újság, amelyet szombattól a postaládájában vagy a standokon talál a Tisztelt Olvasó, új módon válaszol erre a helyzetre. Több mint egyéves előkészítő munka eredménye, és büszkén nyújtjuk át, mert összegzi azt a tudást, ami szerkesztőségünkben fölhalmozódott, mindazt, amit mi a modern újságírásról, egy ízig-vérig magyar, tehát európai napilapról gondolunk.

Lapunk, amelynek hagyományos értékeire büszkék vagyunk, ugyanaz marad, miközben több és tartalmában - a témák merítése és feldolgozottságuk alapossága, színessége, a cikkek jobb olvashatósága okán - gazdagabb és szándékunk szerint igényesebb lesz.

Miközben továbbra is alapelvünk, hogy dokumentáljuk a történéseket, szeretnénk azok hátterét és összefüggéseit az eddigieknél is mélyebben föltárni, legyen szó az élet bármely területéről. Ennek érdekében változtattunk az újságon, legjobb szakmai meggyőződésünk szerint.

Minden, ami szombattól olvasóink számára első ránézésre esetleg idegenül hat, reményeink szerint hamarosan ugyanolyan meghitten ismerős lesz, mint amit korábban megszoktak. Hiszen mindez olvasóink kényelméért van, valamint azért, hogy segítsünk mérlegelni a világ gyakran követhetetlen eseményeit.

ÖNNEK MI A VÉLEMÉNYE?

Várunk minden észrevételt az átalakult lapról! Minden dicséretnek örülünk, és minden kritikáért hálásak vagyunk, hogy az Olvasóink számára legjobb lapot tudjuk elkészíteni. A NOL kommentelőit a NolBlogon található szerki blogjába várjuk. Örömmel veszünk minden megjegyzést a lap Facebook-oldalán is. A Népszabadság a mai nappal egy új kampányba kezd, amelyben Ön is részt vehet. Az akcióról itt olvashat részletesen!

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.